Vi arbejder ud fra et helhedsorienteret syn, der kombinerer fysisk, mental og social sundhed. Vi sætter sundhed, trivsel og arbejdsglæde på dagsordenen på en anderledes måde.

Et sundt arbejdsliv kommer ikke af sig selv, det er noget, vi skal arbejde for at opnå. Vi viser jer vejen!


Pia Holbæk Pedersen, Coach & Mastercoach

“Jeg står for, at du gennem coachingsamtaler støttes og inspireres til at finde din vej til et liv i balance og hermed komme nærmere et sundere liv fyldt med glæde, trivsel og fysisk velvære.”

Pia er uddannet coach og coachmentor gennem Mindjuice Academy http://www.mindjuice.com/, som er godkendt af ICF – en af verdens største coach organisationer. Pia har ydermere en baggrund som socialpædagog, med overbyggende diplom i Pædagogik (Danmarks pædagogiske højskole) og professions diplom i Ledelse (UCC), hun har gennem mange år arbejdet med børn, unge og familier og har igennem 15 år arbejdet som leder af en kommunal dagpleje i Storkøbenhavn med ledelsesansvar for 35-40 medarbejdere.

Pia er ejer og grundlægger af Pia Holbæk Coaching og arbejder til daglig med individuel coaching, ledelsescoaching og teamcoaching i organisationer og på arbejdspladser. Derudover tilbyder Pia PREP – kurser (Praktiske redskaber til et engageret parforhold) for par.

Læs mere om Pia her.


Tia Naundrup Laustsen, Kostvejleder & Personlig Træner

“Sunde valg handler for mig bl.a. om at spise næringsrig og velsmagende mad samt dyrke regelmæssig motion; og at gøre det så de gode vaner bliver en naturlig del af dagligdagen.”

Tia er diætist eksamineret Kostvejleder og er bl.a. certificeret inden for ernæringslære, vægttabsplanlægning, træning & kost, motivation under og efter et forløb samt certificeret Personlig Træner. Tia har ydermere en baggrund inden for projektledelse, salg og marketing i medicinalbranchen og rejsebranchen, hvor hun i mere end 10 år har ledet projekter på tværs af organisation, geografi og kulturer.

Tia er ejer og grundlægger af ALIMENTIA og arbejder til daglig med at vejlede og rådgive omkring sunde kost- og motionsvaner. Derudover er Tia tilknyttet flere fitnesscentre og afholder kurser og arrangementer inden for træning og kostvejledning til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Læs mere om Tia her.